Dođite na TRAD FOOD WEEK od 13. do 19. studenog i upoznajte tradicijsku kuhinju Karlovačke županije. Menije po cijeni već od 30 kuna za dva slijeda.
Trad food week donosi vam najbolje tradicijske specijalitete Karlovačke županije. Iako nam danas užurbani način života ne dozvoljava previše boravka u kuhinji, sad je vrijeme da se prisjetimo u kojim jelima su uživali stanovnici Karlovačke županije i guštamo u zaista ukusnim specijalitetima od 13. do 19. studenog 2017.
Među namirnicama koje se tu posebno ističu su gljive, divljač, šumski plodovi, slatkovodna riba, sirevi, zelje, med i mnoge druge iz kojih nastaju kulinarske rapsodije.
Ne trebate se brinuti kako i gdje ćete do recepata za pripremu tih rapsodija, jer vas gotova jela čekaju u mnogobrojnim restoranima diljem županije od 13. do 19. studenog za vrijeme trajanja Trad food weeka – tjedna tradicijske kuhinje.
U jelima možete uživati u sljedećim restoranima:
Restoran Gradina, Senjska 32, 47303 Josipdol
Restoran DP – Mrežnička kuća, Donji Zvečaj 41, 47261 Donji Zvečaj
Restoran Žganjer, Jaškovo 51, 47280 Ozalj
Restoran Kristal, Matka Laginje 1, 47000 Karlovac
Hotel Amarilis, Vinski Vrh 68 c, 47271 Netretić
Hotel Frankopan, Ulica I.G. Kovačića 1, 47300 Ogulin
Hotel Josipdol, Karlovačka 4, 47303 Josipdol