Kontakti  |  Hrvatski  |  English

Mnogobrojni glazbeni sadržaji povodom proslave Dana Grada Ogulina

Ovogodišnja proslava Dana Grada Ogulina, pored bogatog i raznovrsnog programa naših udruga i sportskih klubova, obiluje i mnogobrojnim glazbenim sadržajima.

Koncerti_Dan grada Ogulina

Tako su nam glavne glazbene zvijezde proslave hrvatski rock band Opća opasnost koji na pozornici na gradskom parkingu kod Dvorane Ivica Cindrić Piva nastupaju u subotu 9. rujna s početkom u 21 sat. Predgrupa im je naša, svima dobro poznata, domaća grupa Carismo koja svoj nastup započinje u 19 sati. U petak 8. rujna, od 20.30 sati sve Ogulince i goste zabavlja tamburaški sastav Boemi iz Karlovca.

U sklopu proslave Dana grada 15. rujna imati ćemo priliku uživati u vokalno-instrumentalnom koncertu KUD-a „Klek“ pod nazivom „Žarko sunce odskočilo“ u Đulinom vrtu od 19 sati, koncertu Puhačkog orkestra DVD-a Ogulin i njihovih gostiju 16. rujna od 18 sati na Trgu Petra Stipetića i to u sklopu obilježavanja 150. obljetnice djelovanja DVD Ogulin, a točka na i te zadnji program cijele ovogodišnje proslave biti će u nedjelju 17. rujna kada će Hrvatsko pjevačko društvo „Klek“ Ogulin održati svoj koncert povodom Dana Grada u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin s početkom u 19.30 sati.

Također, 15. rujna održat će se ranije odgođeni koncert klape Bonaca iz Šibenika koji je bio predviđen kao dio manifestacije „Ljeto u Ogulinu“ ali je odgođen zbog loših vremenskih uvjeta.”, a 16. rujna svoj glazbeni repertoar predstavit će nam naše ogulinske „Đule“ i to u okviru programa Udruge žena Ogulin i njihove manifestacije „Domaće u zavičaju bajke“ u Parku kralja Tomislava.

Svi programi, nastupi i koncerti besplatni su za sve posjetitelje.

Pozivamo sve naše sugrađane i goste da se pridruže proslavi!

 

2010 © Turistička zajednica grada Ogulina
Design & Development - Studio Revolucija