Kontakti  |  Hrvatski  |  English

CRO Race 2023

Osmu godinu hrvatskim će se cestama voziti međunarodna profesionalna biciklistička utrka CRO Race u organizaciji tvrtke Top sport events d.o.o. na kojoj će sudjelovati dvadeset timova iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI). Ove godine Hrvatska će bicikliste ugostiti u razdoblju od 26. rujna do 1. listopada te ćemo im kroz šest etapa imati priliku predstaviti prirodne i kulturne ljepote naše zemlje, promičući istovremeno biciklizam i turistički potencijal Hrvatske.

Cro Race 2023

Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u gotovo 180 zemalja svijeta što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala.

Peta etapa utrke na rasporedu je u subotu, 30. rujna 2023. sa startom u Crikvenici i ciljem u Ozlju.

Biciklistička karavana proći će područjem Ogulina i okolice. Za vrijeme utrke bit će na snazi privremena prometna regulacija pa pozivamo sve sudionike u prometu koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da postupaju po uputama i zapovijedima policije i drugih osoba u organizaciji, odnosno da uspore i zaustave vozila do prolaska biciklista.

Dokumenti

Cro Race 2023

2010 © Turistička zajednica grada Ogulina
Design & Development - Studio Revolucija